Week 7.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 7.19 weekvlog Heerlijke Happen

Hiep Hiep Hoeraaaaa, de weekvlog bestaat precies 1 jaar! Jongens jongens wat is de tijd voorbij gevlogen zeg…. Een heel jaar lang elke week weer de hoogtepunten uit mijn leven. En als ik zo terugkijk dan zie ik dat ik zoveel leuke en toffe dingen heb gedaan. Zoveel inspirerende mensen heb ontmoet en op zoveel leuke plekjes ben geweest. Kijk snel mee in de week 7.19 weekvlog Heerlijke Happen om te zien waar ik deze week allemaal geweest ben.

Week 7.19 weekvlog Heerlijke Happen

De week begon goed in Foodie-walhalla Sligro in Den Bosch. Wat een prachtig filiaal is dat en hoé groot. Daar kan ik nou echt uren in rondlopen en mijn ogen uitkijken… Wel héél slecht voor je portemonnee trouwens want ik zou me daar echt failliet kunnen kopen!

De dag erna was het weer “on the road again” en ditmaal hoefde ik niet zelf te rijden want ik werd gereden door Myra. Dat was nog eens luxe zeg. We reden naar Haarlem om te lunchen bij Diga. Daar kregen we een heerlijke hapjes plank met allerlei heerlijke gerechtjes die we mochten proeven. En tijdens het eten hadden we een behoorlijk openhartig en diepgaand gesprek. Fijn dat sommige relaties van mensen die ik zo nu en dan tegenkom toch kunnen verdiepen.

Week 7.19 weekvlog Heerlijke Happen All the way from the USA

Week 7.19 weekvlog Heerlijke Happen
Eindelijk zagen we elkaar in het “echt”.

En toen was daar eindelijk hét moment! Ik sprong in mijn auto en reed langs twee landsgrenzen om mijn vriendin uit Amerika te ontmoeten. Na twee jaar hadden we de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en wat gezellig was dat zeg! We hadden een heerlijk zonnige dag samen in Lille. Lekker gegeten en een tour door de stad gedaan samen. De dag vloog veel te snel voorbij en wetende dat we elkaar waarschijnlijk een hele tijd niet meer “live” gaan zien maakte dat ik extra van de dag heb genoten.

Lunchtime met Luuk

Week 7.19 weekvlog Heerlijke Happen
Een heerlijke tuna-melt bij Down Town in Nijmegen.

Zo arriveerde dan het moment dat Luuk zijn eerste foodbloggers lunch organiseerde. Ik reed naar Nijmegen om aan te schuiven bij Down Town. Het doel van Luuk was om de horeca van Nijmegen eens op de kaart te zetten en ons te verwennen met een aantal heerlijke gerechtjes. Natuurlijk had hij me tijdens de voorbereidingen al op de hoogte gehouden maar alles kwam mooi bij elkaar op deze dag. Een aantal heerlijke bekende gezichten en een aantal nieuwe koppies aan tafel.

Wat kwam er online deze week ?

  • Hoe maak je de lekkerste runderbouillon? Nou zo!
  • En zo eet je een Vega steak
  • En wil je groente eten die als vlees smaakt? Probeer eens jackfruit.

Verwacht voor week 8

Week 8.19 en week 9.19 zullen beide deels in de vakantie van Jools vallen. Ik heb dus expres niet veel op de planning gezet omdat we dan veel samen zijn. Maar ik ga natuurlijk lekker veel koken en leuke dingen doen dus ik zeg: tot volgende week !

3 gedachten over “Week 7.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Citytrip Wenen in anderhalve dag - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 6 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Paupiettes de tartiflette, klassiek Frans - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.