Courgetti spirelli bolognese
Er worden vaak nieuwe keukenapparaten verzonnen om het koken nog leuker te maken. De Spiralizer is er daar één van. Stop je groenten erin en er komen prachtige slierten groenten uit! Van simpele apparaatjes van een paar euro tot serieuze apparaten. Deze courgetti spirelli bolognese is een vrolijk gerechtje. En ook nog eens laag in koolhydraten want de spaghetti is dus van groenten gemaakt! Kortom laat je fantasie de vrije loop en serveer een mooi bordje aan je geliefde. courgetti recept
En dit heb je nodig voor 2 personen Courgetti spirelli bolognese:

- 1 pakje rode pastasaus
- 12 groene olijven
- verse basilicumblaadjes
En zo maak je de Courgetti spirelli bolognese:
-Als eerste maak je de sjalotten schoon en snipper je deze fijn. Daarna pak je een koekenpan erbij en rul je hierin het gehakt. Wanneer het gehakt geruld is doe je de sjalotten erbij en bak je deze even mee. Voeg hierna de rode pastasaus erbij en voeg de olijven eraan toe. Laat het nu rustig sudderen op een laag pitje.
-Neem je spirelli apparaat erbij en doe hierin de courgette, draai hem door tot hij op is en je een mooie stapel slierten hebt. Dit doe je vervolgens ook met de andere courgette en de winterwortel.
-Zelf heb ik een stoomoven waarin ik de groenten even heel kort stoom, heb je deze niet kan het ook in een stoompan. Je kunt de groenten ook rauw eten. Let op wanneer je de groenten stoomt zullen ze wat volume verliezen. Ik stoomde de groenten een paar minuten. Laat ze daarna even uitlekken boven de gootsteen.
Courgetti spirelli bolognese
Ten slotte neem je de borden erbij en verdeel de groenten op het bord, schep hierop de bolognesesaus en garneer het met de basilicumblaadjes. Super simpel en snel op tafel ècht een gerecht om Heerlijk te happen!

Courgetti spirelli bolognese
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
Afdrukken Mail recept Pin Beoordeel receptBenodigdheden:
Ingrediënten:
- 1 courgette
- 1 winterwortel
- 1 gele courgette
- 250 gram runder gehakt
- 2 sjalotten
- 1 pakje rode pastasaus
- 12 groene olijven
- verse basilicumblaadjes
En zo maak je het:
- Als eerste maak je de sjalotten schoon en snipper je deze fijn. Daarna pak je een koekenpan erbij en rul je hierin het gehakt. Wanneer het gehakt geruld is doe je de sjalotten erbij en bak je deze even mee. Voeg hierna de rode pastasaus erbij en voeg de olijven eraan toe. Laat het nu rustig sudderen op een laag pitje.
- Neem je spirelli apparaat erbij en doe hierin de courgette, draai hem door tot hij op is en je een mooie stapel slierten hebt. Dit doe je vervolgens ook met de andere courgette en de winterwortel.
- Zelf heb ik een stoomoven waarin ik de groenten even heel kort stoom, heb je deze niet kan het ook in een stoompan. Je kunt de groenten ook rauw eten. Let op wanneer je de groenten stoomt zullen ze wat volume verliezen. Ik stoomde de groenten een paar minuten. Laat ze daarna even uitlekken boven de gootsteen.
Onderstaande recepten ook eens proberen?
courgetti recept
RT @HeerlijkeHappen: #Courgetti #Spirelli #Bolognese
Er worden vaak nieuwe keukenapparaten verzonnen om het koken nog leuker te …
https:…
Lekkerrrrr
En ga je hem uitproberen?
RT @HeerlijkeHappen: #Courgetti #Spirelli #Bolognese
Er worden vaak nieuwe keukenapparaten verzonnen om het koken nog leuker te …
https:…
““““zier er weer erg leuk uit.
Pingback: Bloemkool bolognese met basilicum - Heerlijke Happen
Pingback: Courgetti met gebakken kip en persillade - Heerlijke Happen
Pingback: Courgetti noodles met biefstukreepjes - Heerlijke Happen
Pingback: Spaghettitaart uit de oven - Heerlijke Happen