GefeliciTAART altijd wat te vieren

GefeliciTAART altijd wat te vieren !

Taart! Wie is er niet gek op? En we kunnen natuurlijk altijd wel een reden verzinnen om een lekkere taart te eten. Nu ben ik zelf niet een enorme bakster. Het komt natuurlijk allemaal heel nauw met de ingrediënten die afgewogen en afgemeten moeten worden. En dan nog het bakken zelf, heb je wel de goede temperatuur en zakt de taart niet in… en dan ben ik ook nog eens een hele kieskeurige taart-eter. Want ik gruwel bijvoorbeeld van banketbakkersroom. Maar een goede chocolademousse vind ik dan weer wél heel lekker. En toen kwam de vraag of ik een taart wilde testen van gefeliciTAART. Nou met hun slogan ” gefeliciTAART altijd wat te vieren ” bedacht ik me dat dit best wel goed zou komen.

gefeliciTAART

GefeliciTAART altijd wat te vieren

Vaak zie je in de etalage bij de bakker niet precies wat er allemaal in de taarten zit. Dat maakt het kiezen van een lekkere taart er niet makkelijker op. Wat een verrassing toen ik de taart ging bestellen op hun site. Ten eerste staan er hele mooie foto’s op de website. Dat maakt het kiezen veel makkelijker en je ziet precies wat je kunt verwachten. Als je op de betreffende taart klikt krijg je vervolgens nog eens drie foto’s te zien en daar maakten ze mij heel blij mee. Want hoera er staat bij elke taart dus ook een foto van een doorsnede van de taart. Zo kun je dus precies zien wat er in de taart zit. Ook heeft elke taart een uitgebreide ingrediëntenlijst zodat je rekening kunt houden met verschillende allergieën.

Gepersonaliseerd

Het leukste is natuurlijk dat er allerlei mogelijkheden zijn om je taart te personaliseren. Zo kun je een mooie foto op je taart bestellen. Ze drukken je foto af op een dun laagje witte chocolade en deze wordt dan op je taart gelegd. Wat ik daaraan ook super leuk vind is dat gefeliciTAART hier in een test als no1 uit de bus is gekomen. Het commentaar was dat het een hele mooie en heldere foto was. Kijk dat wil je als bedrijf natuurlijk graag horen. Een taart bestellen is verder niet ingewikkeld, ik vind het persoonlijk erg prettig dat een site helder en duidelijk is.

Cadeautje voor jullie!

GefeliciTAART altijd wat te vieren
De brownie truffeltaart van gefeliciTAART

De taart werd keurig op tijd bij ons thuisbezorgd en zag er prachtig uit. Flinke taart voor ons drietjes maar goed hij kwam wel op hoor! Wij kozen voor de brownie truffeltaart. En wat was de chocolademousse lekker zeg.

Deze blog ” GefeliciTAART altijd wat te vieren ”  is geschreven in een betaalde samenwerking met Blog Brains en GefeliciTAART.nl

1 gedachte over “GefeliciTAART altijd wat te vieren”

  1. Pingback: Heerlijke apple crumble met vanille ijs - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.