Mijn ervaring met Kickstart je vetverbranding

Geschatte leestijd: 6 minuten

Mijn ervaring met Kickstart je vetverbranding

De beruchte vakantiekilo’s …. Nou ik had er een paar teveel en ik wilde er graag van af! Al voor de vakantie kreeg ik van Liesbeth Booij haar programma over de mail. En dus heb ik me tijdens de vakantie al een beetje kunnen inlezen op wat me te wachten zou staan. Het maaltijdplan wat je krijgt is een weekmenu. Alle recepten zijn te vinden op Liesbeth haar site en in principe kun je er zo mee aan de slag. Nou dat deed ik vol goede moed dus lees hier mijn ervaring met kickstart je vetverbranding.

Liesbeth Booij

Mijn ervaring met Kickstart je vetverbranding

Even aan jullie voorstellen : Liesbeth en ik kennen elkaar nu ongeveer een jaar en we volgen elkaar op Instagram. Ik heb haar ooit leren kennen bij een Foodie-event en we hadden gelijk al een leuke klik. Ze is een hele lieve en open vrouw met goede energie om zich heen. Liesbeth is getrouwd en woont in Den Haag met haar man en schattige zoontje Joris. Haar achtergrond is juriste maar ze besloot haar hart te gaan volgen en voedingsdeskundige en sportvastencoach te worden. Ze heeft verschillende programma’s die je bij haar kunt volgen en je kunt door haar gecoacht worden. Zo werkt ze ook samen met topsporters! Al met al een dame die wéét hoe je een gezonde lifestyle kunt hebben.

De “regels” van de kickstartweek

Er zijn een aantal regels opgesteld voor deze week zodat je een goede houvast hebt en natuurlijk maximaal resultaat kunt behalen. Ik zal er hier een paar voor je noemen:

  • Eet al je eten in 8-10 uur
  • Beweeg elke dag 30 minuten nuchter
  • Drink elke dag 2 liter water
Mijn ervaring met Kickstart je vetverbranding

Het vastgestelde tijdsbestek van 8-10 uur is een vorm van interemittent vasten. Voor mij betekende dat na acht uur ’s avonds géén eten meer. Op zich was dat niet heel erg moeilijk want wij eten meestal de avondmaaltijd rond 19:00 uur. En verder paste het prima in ons ritme met ontbijt/lunch/diner. Het nuchter bewegen of sporten in de ochtend heb ik aangepakt door met Lilly een stevige wandeling te maken in de ochtend. Lilly is onze beagle en zij had er weinig moeite mee om een extra lang rondje te lopen in de ochtend!

Mijn ervaring met Kickstart je vetverbranding: Water drinken

Het water drinken is voor mij eigenlijk al mijn hele leven een probleem. Ik vergeet vaak te drinken en ook vind ik water gewoon niet zo heel erg lekker. Om het toch voor elkaar te krijgen heb ik gewoon een grote fles gevuld en zo kun je precies zien hoeveel je nog moet. Met losse glaasjes uit de kraan drinken zie je niet echt precies hoeveel je nou op hebt.

Zo geeft Liesbeth ook aan dat je gewoon koffie of thee mag drinken dus ik ben lekker veel groene thee erbij gaan drinken. Ook mag je wel een glas spa rood en dat was voor mij de beste vervanging voor mijn blikje cola light!

De recepten

Mijn ervaring met Kickstart je vetverbranding

Het maaltijd plan is van maandag tot en met vrijdag. In het schema geeft ze precies aan wat er van je verwacht wordt in het weekend en wat je jezelf eventueel nog mag gunnen als extraatje. Alle recepten zijn terug bevinden in een link die je krijgt zodra je jezelf hebt ingeschreven. En ik kan je zeggen het zijn stuk voor stuk leuke en makkelijke recepten. Géén moeilijk gedoe met allerlei ingrediënten die je overal en nergens moet gaan halen. Je kunt dus al je inkopen in één keer doen, dan hoef je niet meer naar de supermarkt en kom je ook niet in de verleiding andere dingen te kopen die je niet nodig hebt deze week.

Mijn ervaring met Kickstart je vetverbranding: Voorbeeld recepten

Natuurlijk zijn jullie nieuwsgierig naar wat recepten dus bij deze geef ik jullie alvast een paar heerlijke recepten:

Resultaten

Het meest spannende was natuurlijk of het echt een kickstart zou geven. Ik heb geen vetmeting gedaan voordat ik begon aan deze week en ik denk persoonlijk ook dat een week te weinig is om daar echt hele grote resultaten in te zien. Wel ben ik deze week 2,5 kilo afgevallen! En dat is wat mij betreft echt een heel mooi resultaat. Liesbeth vroeg mij ook of ik me veel fitter voelde na deze week. Ik denk zelf dat een weekje daar net iets te kort voor is om daar gelijk heel veel verschil in te voelen. Wel heb ik suiker en snoepen niet gemist! Je bent zo druk bezig met gezonde keuzes te maken en te focussen op het verkrijgen van een goed resultaat dat ik daaraan niet gedacht heb! Óók heb ik geen honger gehad of me “leeg” gevoeld en dat vind ik echt heel fijn, want dáár liggen de snackmomenten op de loer!

Mijn ervaring met kickstart je vetverbranding

Mijn ervaring met Kickstart je vetverbranding

Mijn conclusie: Doen! Wil je een switch maken en jezelf eens uitdagen het roer om te gooien en een gezonde leefstijl uitproberen dan is dit een hele mooie start. Wil jij je inschrijven, of gewoon wat meer weten? Klik dan hier om naar de site van Liesbeth te gaan. Je kunt haar ook vinden op Instagram en Facebook.

Start » Blog » Mijn ervaring met Kickstart je vetverbranding
Dank Liesbeth voor het gratis schema, deze blog : mijn ervaring met kickstart je vetverbranding is op eigen initiatief geschreven en niet gesponsord.

4 gedachten over “Mijn ervaring met Kickstart je vetverbranding”

  1. Pingback: Juice Brothers sapjes detox challenge - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Update Heerlijke Happen afvalrace 2 - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Kickstart salade met bloemkoolrijst - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Courgetti met gebakken kip en persillade - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *