Rosbiefsalade met zacht eitje

Rosbiefsalade met zacht eitje en verse pesto

Estimated reading time: 3 minuten

Goede voornemens, gezonder leven, healthy lifestyle. In januari worden we ermee doodgegooid maar ook hier is wat verandering wel nodig… December was een èchte feestmaand en dat helaas heeft de spijkerbroek ook gemerkt. En dus moet ik ook hier met Heerlijke Happen ervoor zorgen dat de happen wel heerlijk blijven maar wel ìets aangepast. Deze rosbiefsalade met zacht eitje viel hier in de smaak. En voor iedereen denkt, met zo weinig eten dan verhonger je toch? Het oog wil ook wat dus dit was het bordje voor de foto 😉 rosbief salade recept

Rosbiefsalade met zacht eitje
Heerlijk met wat verse peper erop gestrooid.

En zo maak je de Rosbiefsalade met zacht eitje:

-Mocht je alle ingrediënten ervoor in huis hebben maak dan zeker een verse pesto. Wil je weten hoe je dat moet doen kijk dan even hier.

-Neem de bordjes erbij en verdeel eerst de rosbief op de borden. Ik legde de plakjes een beetje in een bloemvorm, maar je kunt het natuurlijk ook zo los op het bord leggen.

-Kook in een steelpannetje je eitje, op de foto heb ik een half eitje per bord gedaan maar je kunt gerust 1 ei pp rekenen.

-Druppel vervolgens de pesto op de rosbief en kleed hem verder aan met de bietjes, de wortel, tomaatjes en rucola.

-Als laatste rasp je wat lekkere verse Pecorino op de salade en is het ondanks dat het een lichte maaltijd is tóch Heerlijk Happen!

Rosbiefsalade met zacht eitje

Rosbiefsalade met zacht eitje rosbief salade recept
En om jullie te laten zien: Zo ziet het er dus uit wat er daadwerkelijk wordt gegeten 🙂

Hier vind je het complete recept met alle ingrediënten die je nodig hebt. Ik hoop dat je veel plezier hebt met het bereiden van onderstaand gerecht.

Rosbiefsalade met zacht eitje

Rosbiefsalade met zacht eitje

Goede voornemens, gezonder leven, healthy lifestyle. In januari worden we ermee doodgegooid maar ook hier is wat verandering wel nodig… December was een èchte feestmaand en dat helaas heeft de spijkerbroek ook gemerkt.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

4.9 van 16 reacties
Afdrukken Pin
Beoordeel recept
Gang: lunch
Keuken: European
Trefwoord: rosbief
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 2 personen
Auteur: Francine
Bewaar dit recept

Benodigdheden:

Ingrediënten:

  • 1 ei - zacht gekookt
  • zoet/zure bietjes
  • zongedroogde tomaatjes
  • rucola
  • wortel - julienne gesneden
  • verse pesto
  • pecorino - kaas

Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.

En zo maak je het:

  • Neem de bordjes erbij en verdeel eerst de rosbief op de borden. Ik legde de plakjes een beetje in een bloemvorm, maar je kunt het natuurlijk ook zo los op het bord leggen.
  • Kook in een steelpannetje je eitje, op de foto heb ik een half eitje per bord gedaan maar je kunt gerust 1 ei pp rekenen.
  • Druppel vervolgens de pesto op de rosbief en kleed hem verder aan met de bietjes, de wortel, tomaatjes en rucola.
  • Als laatste rasp je wat lekkere verse Pecorino
Beoordeel dit recept Promotion partner of Verdify
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Vermeld @heerlijkehappen of tag #heerlijkehappen!
groene pesto
Naar recept gaan
homemade verse groene en rode pesto

Wil je meer recepten uitproberen zoals Rosbiefsalade met zacht eitje? Kijk dan eens naar onderstaande recepten

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Rosbiefsalade met zacht eitje recept

Start » Recepten » Hoofdgerechten » Rosbiefsalade met zacht eitje en verse pesto

Eén gedachte over “Rosbiefsalade met zacht eitje en verse pesto”

4.94 from 16 votes (15 ratings without comment)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept