Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Een rustige week, zo zou ik de afgelopen week kunnen omschrijven. Vooral in het teken van familie want mijn schoonmoeder kwam logeren. Dan staat de blog en het uitschrijven even op een laag pitje natuurlijk. Wel trapte ik de week af met een heel tof event in Amsterdam kijk dus snel weer mee in de week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen

Om naar Amsterdam te rijden, heb je ongeveer een uurtje tijd nodig. Dat is natuurlijk zonder file en die had ik gelukkig niet op de heenweg naar de Hertog Ijs Paasbrunch op het terrein van de Westergasfabriek. Ik was hier een tijdje geleden ook al eens geweest, dus ik wist precies waar ik moest parkeren. Daarna hoefde ik maar een klein stukje te lopen en het werd gelijk al duidelijk waar ik moest zijn door de grote ballonnen bij de ingang.

Een enthousiaste Miljuschka Witzenhausen begroette mij bij de deur en natúúrlijk maakte ik gelijk even gebruik van het moment om wat stories voor Instagram te maken met haar. ( Deze kunnen jullie terugzien onder het bolletje “events” op mijn Instagram pagina, de foto van mij met de deegroller in mijn hand) Vervolgens ging ik naar binnen om te genieten van al het lekkers dat Hertog Ijs te bieden had. De rest zien jullie in de video.

Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen Miljuschka Witzenhausen
Samen met Jill van JillTV en Miljuschka Witzenhausen

Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen: Paas-tradities

De afgelopen jaren hebben we als familie een nieuwe traditie in het leven geroepen. Inmiddels was dit de vierde keer dat we naar het Van Der Valk Hotel in Houten gingen om lekker te genieten van een Paasbrunch. Vooral Jools vind het prachtig om lekker onbeperkt frikandellen, en chocolade marshmallows en alle andere lekkere dingetjes op haar bord te scheppen. Op deze dag kan en mag alles! In de avond was het zo warm dat we lekker de BBQ aan hebben gehad en er een perfect gegrilde entrcôte vanaf haalden. Smullen geblazen dus!

Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen
Jools weet zich wel raad bij het toetjesbuffet….

Dit kwam er online afgelopen week:

De blog over de Masterclass bij het Hilton

Een perfect gebakken biefstukje met homemade kruidenboter

Verwacht voor week 17.19

De meivakantie is nog niet voorbij en ik heb een leuke verrassing voor jullie. We gaan namelijk lekker op vakantie naar … Frankrijk! Yes we gaan genieten van de mooie natuur en cultuur in de Dordogne. De weersverwachtingen zijn een beetje wisselvallig dus dat wordt nog wel spannend. Maar dat mag de pret niet drukken! Zie ik je volgende week weer?

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen

Start » Mijn week » Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen

1 gedachte over “Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 2 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *