Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen

Een rustige week, zo zou ik de afgelopen week kunnen omschrijven. Vooral in het teken van familie want mijn schoonmoeder kwam logeren. Dan staat de blog en het uitschrijven even op een laag pitje natuurlijk. Wel trapte ik de week af met een heel tof event in Amsterdam kijk dus snel weer mee in de week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen

Het neemt ongeveer een uurtje tijd in beslag om naar Amsterdam te rijden. Dat is natuurlijk zonder file en die had ik gelukkig niet op de heenweg naar de Hertog Ijs Paasbrunch op het terrein van de Westergasfabriek. Ik was hier een tijdje geleden ook dus ik wist precies waar ik moest parkeren. Daarna een klein stukje lopen en het werd gelijk al duidelijk waar ik moest zijn door de grote ballonnen bij de ingang. Een enthousiaste Miljuschka Witzenhausen begroette mij bij de deur en natúúrlijk maakte ik gelijk even gebruik van het moment om wat stories voor Instagram te maken met haar. ( Deze kunnen jullie terugzien onder het bolletje “events” op mijn Instagram pagina, de foto van mij met de deegroller in mijn hand) De rest zien jullie in de video.

Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen
Samen met Jill van JillTV en Miljuschka Witzenhausen

Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen: Paas-tradities

De afgelopen jaren hebben we als familie een nieuwe traditie in het leven geroepen. Inmiddels was dit de vierde keer dat we naar het Van Der Valk Hotel in Houten gingen om lekker te genieten van een Paasbrunch. Vooral Jools vind het prachtig om lekker onbeperkt frikandellen, en chocolade marshmallows en alle andere lekkere dingetjes op haar bord te scheppen. Op deze dag kan en mag alles! In de avond was het zo warm dat we lekker de BBQ aan hebben gehad en er een perfect gegrilde entrcôte vanaf haalden. Smullen geblazen dus!

Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen
Jools weet zich wel raad bij het toetjesbuffet….

Dit kwam er online afgelopen week:

Verwacht voor week 17.19

Aankomende week is het nog steeds meivakantie en neem ik jullie lekker mee naar ….. Frankrijk! Yes we gaan lekker op vakantie naar de Dordogne. De weersverwachtingen zijn een beetje comme si- comme ca dus dat wordt nog wel spannend. Maar lol gaan we sowieso hebben! Zie ik je volgende week weer?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.