Week 17 weekvlog Heerlijke Happen

Week 17 weekvlog Heerlijke Happen

Jazeker zelfs vanuit Frankrijk komt er gewoon een weekvlog online! Kijk allemaal mee in week 17 weekvlog Heerlijke Happen! De B&B waar we verblijven heeft een super chef aan het fornuis staan dus ik ga jullie allemaal verwennen met lekkere recepten uit Frankrijk. Natuurlijk is het doel van de reis om ons te verdiepen in de taal er wordt dus ook genoeg gestudeerd hoor….

In week 17 vertrok ik dus samen met mijn lerares Dominique naar Frankrijk. Samen in een auto en vanaf de start werd er alleen maar frans gesproken… Heel intensief allemaal dat kan ik jullie wel zeggen! Maar omdat het de tweede keer is dat ik dit deed wist ik wel al een beetje wat mij te wachten zou staan. Jessica van “Maison Charlotte” verzorgt de heerlijke ontbijtjes en de rest van de maaltijden. Dat doet ze super goed en er werdt goed voor ons gezorgd. Omdat de weekvlog altijd op donderdag gepubliceerd wordt zal dus een deel van deze week ook in de weekvlog van volgende week te zien zijn! Super leuk natuurlijk.

Week 17 weekvlog Heerlijke Happen

Verwacht voor week 18:

Wanneer deze blog online komt zit ik dus nog in Frankrijk en ik kom zaterdag weer thuis. Dat is dan ook de start van de meivakantie bij ons in de regio. Deze week kom t er weer een “het favoriete recept van” aan bij een leuke foodblogster. En ga ik me voorbereiden voor de vakantie met ons gezin. We vertrekken nogmaals naar Frankrijk. Deze keer dus met het gezin, wat een geluksvogels zijn we toch!

Op zoek naar enkele franse recepten? Probeer onderstaande eens

Zoete bieten en bramen tarte tatin

Zomers toetje met Franse abrikoos

Heerlijke Happen Persillade

Maanzaad citroen Madeleines

1 gedachte over “Week 17 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Gezonde Madeleines met pompoenpuree - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.