Week 18 weekvlog Heerlijke Happen

Week 18 weekvlog Heerlijke Happen

In week 18 zat ik voor een deel nog in Frankrijk. Daar dompelde ik me onder in de Franse taal en sprak met talloze locals. Dat is nou zo leuk aan een andere taal leren: je leert ook over hun gebruiken en hun keuken! Op de markt heb ik met verschillende mensen gesproken en hun producten geproefd. Kijk dus mee in week 18 weekvlog Heerlijke Happen en volg al mijn avonturen.

In week 18 was ik dus halverwege mijn Franse reis samen met mijn lerares Dominique. We bezochten verschillende stadjes in de Morvan en hebben heerlijk gegeten bij de B&B en op het terras in Autun. Over deze B&B komt nog een blog met een filmpje online. Op zaterdag reden we samen weer terug naar Nederland en liet ik “La douce France” weer achter mij. Maar niet getreurd want ik ga er volgende week weer naartoe. Dan lekker in de meivakantie met het gezin genieten van een reisje naar het oosten van Frankrijk. En zo kreeg ik ook een mailtje van Gastrobar Hartig in Rotterdam of ik de nieuwe kaart wilde komen testen. Nou dat was natuurlijk een super leuke uitnodiging. Ik vroeg mijn mede-blogmaatje Luuk van Luukskitchen met mij mee, en samen hadden we een heerlijke maaltijd. En natuurlijk veel lol met het opnemen van een stukje voor deze weekvlog!

In week 18 kwamen onder andere deze recepten online:

Verwacht voor week 19:

week 19 weekvlog heerlijke happen

Ik ga weer op bezoek bij een foodie, we gaan weer een “het favoriete recept van” opnemen. En we vertrekken zaterdag weer lekker naar Frankrijk. Deze keer gaan we naar het oosten. Daar zijn we nog nooit geweest en dus ben ik erg benieuwd. Natuurlijk hoop ik daar weer volop inspiratie op te doen en heerlijk met de Fransen te kunnen praten.

Wellicht ook eens lekker op te proberen is dit recept.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *