Week 18 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 18 weekvlog Heerlijke Happen

Een deel van week 18 bracht ik door in het mooie Frankrijk. Daar heb ik me helemaal ondergedompeld in de Franse taal en cultuur. Ik heb met veel locals gesproken en hun verhalen gehoord. Dat vind ik zo leuk aan een andere taal leren: je ontdekt ook allerlei dingen over hun gewoontes en hun keuken! Op de markt heb ik me laten verleiden door de heerlijke producten die ze daar verkopen. Ik heb van alles geproefd en genoten. Wil je zien wat ik allemaal heb beleefd? Kijk dan mee in week 18 weekvlog Heerlijke Happen en volg al mijn avonturen.

In week 18 was ik dus halverwege mijn Franse reis samen met mijn lerares Dominique. We bezochten verschillende stadjes in de Morvan en hebben heerlijk gegeten bij de B&B en op het terras in Autun. Over deze B&B komt nog een blog met een filmpje online. Op zaterdag reden we samen weer terug naar Nederland en liet ik “La douce France” weer achter mij. Maar niet getreurd want ik ga er volgende week weer naartoe. Dan lekker in de meivakantie met het gezin genieten van een reisje naar het oosten van Frankrijk. En zo kreeg ik ook een mailtje van Gastrobar Hartig in Rotterdam of ik de nieuwe kaart wilde komen testen. Nou dat was natuurlijk een super leuke uitnodiging. Ik vroeg mijn mede-blogmaatje Luuk van Luukskitchen met mij mee, en samen hadden we een heerlijke maaltijd. En natuurlijk veel lol met het opnemen van een stukje voor deze weekvlog!

In week 18 kwamen onder andere deze recepten online:

Verwacht voor week 19:

week 19 weekvlog heerlijke happen

Ik ga weer op bezoek bij een foodie, we gaan weer een “het favoriete recept van” opnemen. En we vertrekken zaterdag weer lekker naar Frankrijk. Deze keer gaan we naar het oosten. Daar zijn we nog nooit geweest en dus ben ik erg benieuwd. Natuurlijk hoop ik daar weer volop inspiratie op te doen en heerlijk met de Fransen te kunnen praten.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Wellicht ook eens lekker op te proberen is dit recept.

Start » Mijn week » Week 18 weekvlog Heerlijke Happen

1 gedachte over “Week 18 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: 2020 Het jaar dat ons een lesje leerde - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *