Week 20 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 20 weekvlog Heerlijke Happen

In week 20 hadden we het tweede deel van onze vakantie in Frankrijk. Wat een heerlijke tijd was dat. Zo bezochten we Dijon en dat kan ik iedereen aanraden die naar het zuiden rijdt. Kijk mee in de week 20 weekvlog Heerlijke Happen voor mijn bezoekje aan de Maille mosterdwinkel in Dijon.

In week 20 zaten we dus voor een deel nog in Frankrijk. En dat was deze keer weer flink geluk hebben met het weer! We hadden een stralende zonnige week. Zo kan ik iedereen dus een bezoekje aan Besancon en Dijon aanraden. Twee grote steden maar die niet als mega groot worden ervaren. Prachtige oude historische centra waar er genoeg te beleven valt. Zo liepen wij in Dijon de “uilen-route” door de stad, en hebben we zelfs een wens gedaan bij het uiltje bij de kathedraal van Dijon. Nu maar hopen dat hij uitkomt…. De terugreis en thuiskomst waren prima, natuurlijk gelijk begonnen met de wasjes te draaien en alles weer netjes op zijn plek te leggen.

Zondag was het moederdag maar door het reizen heb ik verder niets gedaan qua recepten voor deze dag. Volgend jaar nieuwe kansen. Op maandag is school weer begonnen en zo ook dus de dagelijkse routine. En dat is ook prima, ik ben boodschappen gaan doen en gaan we weer van start met een nieuw weekmenu. En dat is ook wel nodig want mijn concepten zijn bijna allemaal op! Maar ik heb veel inspiratie opgedaan en zal jullie zeker weer gaan verrassen met heerlijke op Frankrijk geïnspireerde recepten.

In week 20 kwamen deze recepten online:

Verwacht voor week 21:

In week 21 hebben we weer een nieuwe “Het favoriete recept van”! En deze keer hoef ik er geen uren voor in de auto te zitten maar hoef ik alleen maar naar de overkant van de rivier. Is dat eens even makkelijk. Verder heb ik ook een Brain-storm sessie bij de Keuken Kampioen voor een concept wat we aan het uitwerken zijn. Daar zal dus in een later stadium zeker nog wat leuks uit gaan komen! En Pinksteren komt eraan en dat betekent weer een nieuw Pinkster recept mèt video…. spannend!!

week 20 weekvlog heerlijke happen

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 20 weekvlog Heerlijke Happen

6 gedachten over “Week 20 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Dijon mosterd rode aardappelsalade - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 38 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Heerlijke Happen nieuwsbrief oktober 2020 - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Hartige Tourte de blettes met pijnboompitten - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Dineren bij restaurant Voltaire in Utrecht - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Italiaanse Panettone al Genovese basso - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *