Week 9.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 9.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

En zo zijn we alweer maart binnen geslopen. Soms lijkt de tijd aan je vingers voorbij te glippen. En hoé snel die tijd gaat merk ik vooral aan de kleren van mijn dochter. Ze groeit er bijna om de twee maanden uit. We zijn in de afgelopen vakantieweek dus ook flink wezen shoppen. Maar op food-gebied stond ik natuurlijk ook niet stil. Kijk mee in de week 9.19 weekvlog Heerlijke Happen om te zien wat ik gekookt heb, en verder allemaal gedaan heb.

Week 9.19 weekvlog Heerlijke Happen

De week startte in Rijssen bij mijn schoonmoeder. En jongens wat hadden we een mooi weertje hè?! Daar hebben we mooi even gebruik van gemaakt door lekker door het bos te wandelen en even een drankje op het terras te doen.

Fun with friends

Zaterdag kwamen Luuk en Robin bij ons eten. Het leuke aan deze afspraken is dat zowel Luuk als ik beide een aantal gerechtjes koken. Zo maken we flink veel leuke receptjes die dan later op beide blogs verschijnen. Maar ook is het leuk om elkaar te verrassen met gerechtjes waar je misschien zelf niet zo snel aan gedacht zou hebben.

Week 9.19 weekvlog Heerlijke Happen
Een mooi gedekte tafel geeft net dat extra’s aan je diner.

Het leuke aan het geven van een lekker diner vind ik het dekken van een mooie tafel. Ik heb natuurlijk kasten vol met servies en prachtig glaswerk en dat kan op dit soort momenten uit de kast en op tafel. En daarna maak ik het af met mooie verse bloemen en kaarsen. En als het straks nou mooi weer wordt dan gaan we lekker buiten eten!

Film opnames

Op dinsdag reden we naar Whirlpool in Breda. Zij hebben een prachtige showroom vol met apparatuur. De Keuken Kampioen wilde graag een mooi instructiefilmpje bij de nieuwe “connected” lijn. Zowel voor de klant als de verkopers. Samen met Annelien maakten we een paar leuke filmpjes. Binnenkort wordt mijn werk daar ook iets verder uitgebreid, maar dat zal vooral achter de schermen zijn. Daar gaan jullie dus niet zo veel van zien, maar ik ga het er wel een stuk drukker mee krijgen.

Week 9.19 weekvlog Heerlijke Happen
Rick de cameraman flimt Annelien en mij bij Whirpool.

Wat kwam er online deze Week 9.19 weekvlog Heerlijke Happen?

Deze delicatesse, een restaurantwaardig gerechtje!

Maar ook deze soes wil je eten

En ook zo dol op lam? maak dan eens dit receptje.

Verwacht voor week 10.19

Deze week ben ik dus heel druk met het uitschrijven van al die lekkere receptjes die we gemaakt hebben. Daar gaat namelijk heel wat tijd in zitten. En jawel ik ga weer naar Amsterdam voor een bijzondere lunch, kijk dus volgende week weer, tot dan!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 9.19 weekvlog Heerlijke Happen

2 gedachten over “Week 9.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Gebakken zwezerik met groentepuree - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 12.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *