Week 21 weekvlog Heerlijke Happen

Week 21 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

En zo zijn we alweer aangekomen bij week 21 weekvlog Heerlijke Happen. Wat een prachtig weer hadden we dit Pinkster weekend. Ik heb veel mooie foto’s voorbij zien komen en ik denk dat iedereen wel minimaal één keer de BBQ heeft aangehad. Zo ook wij hier thuis want ik kreeg als verlaat moederdag cadeau een super leuke keramische BBQ. Kijk allemaal gezellig weer mee in deze weekvlog.

In week 20 had ik een afspraak op het hoofdkantoor van de Keuken Kampioen. Daar bespraken we een totaal nieuw project wat we binnenkort gaan filmen. Ik kan er nu dus nog niets over verklappen maar het wordt erg leuk. En natuurlijk gaat er gekookt worden dat moge duidelijk zijn haha. Zo bespraken we ook weer een opname datum voor de ” Koken met Francine” filmpjes en die komt al heel snel! Ook ging ik deze week op visite bij Lianne van De Zoetekauw. Een hele spontane en gezellige meid die de meeste fantastische zoete taarten en koekjes bakt. Zij maakte het heerlijke monchoutaartje wat je in de foto hierboven ziet.

week 21 weekvlog heerlijke happen

Ook ging ik naar Rotterdam en daar bracht ik onderweg naar huis nog even een bezoekje aan mijn oude Appie (AH). En hemeltjelief wat een andere supermarkt is dat dan degene die wij hier in Almkerk hebben. Verse sushi die recht voor je neus klaargemaakt wordt, een mega groente afdeling met zovéél meer dan dat wij hebben. Dat vind ik bij tijd en wijle dus wel jammer aan het wonen op het platteland. Hier moet je ver rijden voor wat bijzondere producten. Het was leuk om dit aan Jools te kunnen laten zien, zij keek dus ook haar ogen uit tijdens dit bezoekje.

In week 21 kwamen onder andere deze recepten online:

Verwacht voor week 22:

Week 21 wordt weer een gezellige drukke week, ook omdat mijn schoonmoeder gaat verhuizen en we druk aan het klussen zijn in haar nieuwe huisje. Ik ga gezellig met een andere foodie een lunch eten in Rotterdam en daar schrijf ik natuurlijk een leuke blog over. Ook is er weer een nieuwe editie van ” Het foodiesbreakfast” en daar zal ik bij zijn. Dus genoeg te doen zou ik zo zeggen! Super leuk als jullie allemaal een duimpje omhoog willen geven op You-tube en je gelijk ook even te abonneren…

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 21 weekvlog Heerlijke Happen

3 gedachten over “Week 21 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Het favoriete recept van de Zoetekauw - Heerlijke Happen

  2. Pingback: De klassieke boeuf Bourguignon - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *