Week 36 weekvlog Heerlijke Happen

Week 36 weekvlog Heerlijke Happen

Week 36 weekvlog Heerlijke Happen

Week 36. De weken vliegen voorbij als ik zie dat we alweer in de week 36 weekvlog Heerlijke Happen zitten! De zon is al vroeg onder, de temperatuur begint te zakken. En zo trof ik ook weer de eerste pepernoten in de supermarkt aan! Na een korte poll op Instagram was het overigens wel duidelijk dat het leeuwendeel van jullie dat ook véél te vroeg vindt. Maar goed dat is weer een hele andere discussie. Ik zeg kijk snel mee in de nieuwe weekvlog!

We begonnen de week met het verwerken van allerlei moestuin groente van Ilona van Worstenbrood&Wijn. Zij had mij een mooi kistje gegeven met groente uit haar tuin. Super lief natuurlijk en ik heb er een paar heerlijke gerechten mee gemaakt. Ze gaf me courgettes, en aardappeltjes, uien en knoflook. Ik maakte er een aardappelsalade en een courgette tatin mee. Hieronder vinden jullie de linkjes naar die recepten.

Eind van de maand

De maand augustus kwam ten einde en dan post ik altijd mijn #bestnine. Dat is een mooie terugblik op de leukste foto’s van Instagram van de afgelopen maand. En dat was een heel leuk en fleurig overzichtje. En dan nu duiken we september in en is weer genoeg te beleven. De ene na de andere uitnodiging om ergens te komen eten of om een opening van een restaurant bij te wonen stroomt binnen en ik zou graag overal heen gaan maar dat kan natuurlijk niet…

Challenges

Zo zijn ook de challenges van Bonduelle weer begonnen en kreeg ik een challenge van een heel leuk pizza-merk, namelijk : Magioni. Alle challenges worden hier met beide handen aangegrepen en ik laat mijn creativiteit helemaal los op de producten die we krijgen. De trend deze keer was vooral het gebruik van veel groente! Voor Magioni maakte ik een veggie-spread en voor Bonduelle een heerlijke hummus voor bij de lunch.

Deze toppers kwamen dus online:

Verwacht voor week 37

Wat staat er weer een leuke week op mij te wachten! Zondag heb ik een bitterballen-borrel in Tilburg, en volgende week ga ik iets heel tofs doen met Hollandse garnalen… zeker leuk om deze blog in de gaten te houden.

Facebook Comments

Reacties

Reacties

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*