Week 4 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Wat een gezellige week heb ik weer gehad zeg! Eten in een sterrenrestaurant, kalfjes knuffelen bij de boer, ontmoetingen met leuke foodies. En zo voor je het weet is er weer een week voorbij. Nog maar een paar weekjes en dan bestaat dit item alweer een jaar op mijn blog. Maar nu eerst de week 4 weekvlog Heerlijke Happen, kijk snel mee!

Week 4 weekvlog Heerlijke Happen

We begonnen de week in Hoorn. En met we bedoel ik Luuk en ik. Eerst reed ik naar Amsterdam om hem daar op te pikken en daarna aten we een heerlijk diner in een sterrenrestaurant. Wil je weten wat we precies aten? Lees dan hier de blog en bekijk de foto’s van deze prachtige gerechtjes.

Op vrijdag reed ik naar Dordrecht. Daar is restaurant Villa Augustus, daar eet ik wel eens vaker en dat is echt een heel leuk restaurant. Prachtig oud gebouw, en je kunt er ook allerlei lekkers kopen om mee naar huis te nemen. Ik ontmoette een “perfect stranger” want Daniëlle en ik kenden elkaar alleen nog maar van Instagram. We hadden een heerlijke lunch en hebben volop gekletst.

week 4 weekvlog heerlijke happen
De schattige nieuwe kalfjes bij de Crole Hoeve.
Kalfjes knuffelen

Zondag reden we naar Leon. Ik had gehoopt dat het allerkleinste kalfje al geboren zou zijn, maar moedernatuur laat zich niet haasten. Die was dus nog niet bevallen. Maar hij had al drie andere schattige kalfjes en die hebben we even geaaid en op de foto gezet.

Samenwerking

Over een maandje of twee komt er ook een leuke samenwerking met TTP concepts en Bowls&Dishes. Afgelopen maandag bezocht weer hun showroom en kreeg ik samen met Myra een rondleiding langs allerlei leuke innovaties op gebied van design en kookaccessoires. Er komt een leuk bloggersevent aan. Daar later natuurlijk meer over.

week 4 weekvlog heerlijke happen
Prachtig servies bij TTP Concepts in Berkel Enschot

Wat kwam er online?

Verwacht voor week 5

Voor week vijf staat er weer een bezoek aan Amsterdam op de rit. We verblijven dan in Italiaanse sferen… later meer dus, en ook is het moment dan daar voor de Meet&Eat die is gewonnen door Coco. Dat gaat natuurlijk even gefilmd worden! Tot volgende week!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 4 weekvlog Heerlijke Happen

1 gedachte over “Week 4 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Francine Bij Halsebroek Wagyus - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *