Week 43 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Week 43 weekvlog Heerlijke Happen

Week 43. Dat was voor ons de herfstvakantie. En zoals elk jaar zijn we lekker een weekje naar de Ardennen gegaan. Eventjes quality-time met ons gezin en dat van mijn beste vriendin. En dat doen we al ruim 10 jaar. Deze vakanties staan dus bol van allerlei tradities. De biertjes, het lekkere eten, de terrasjes, de wandelingen in de bossen, het bezoeken van leuke stadjes. En tegenwoordig volg en blog ik er ook lustig op los. Kijk mee in de week 43 weekvlog Heerlijke Happen, dan zie je wat we gedaan hebben.

Week 43 weekvlog Heerlijke Happen

week 43 weekvlog heerlijke happen

We dansten de week in op ons vakantieadres in de Ardennen. Zoals gezegd we gaan dus elk jaar naar de Ardennen en zoeken dan een mooi huis uit. En door de jaren heen zijn die huizen alleen maar groter geworden want er komen steeds meer kids bij. Begonnen we ooit met Jools, zo hebben we nu Saar en Mila erbij. Nou volop gezelligheid dus. Wel weer even wennen hoor met twee van die kleintjes… Dan merk je toch wel dat je zelf al weer een tijdje uit de pampers bent. Maar verleren doe je dat nooit dus ik heb afgelopen week lekker mee-gezorgd voor die kleintjes. 

Vroeg opstaan

week 43 weekvlog heerlijke happen

En dan dat kleine stemmetje die om 7 uur in de ochtend roept: ” Joehoe ik is wakker”…. heel schattig maar wel heel vroeg. Geen vakantie om dus lekker lang uit de slapen. Omdat er natuurlijk flink ingeslagen moest worden hebben we dat bij de Colruyt in Bastogne gedaan. Een lekkere grote supermarkt waar ik weer volop lekkere kaasjes en worst heb gekocht. Van oudsher is dit een vakantie waar bijna dagelijks de BBQ aan gaat. Lekker een stukje vlees met daarbij stokbrood, salade en dipjes.

Klimmen

Omdat er natuurlijk een beetje actief gedaan moest worden zijn Jaap, Ruben en Jools gaan klimmen in de bergen. Dat was heel spannend, maar Jools heeft totaal geen hoogtevrees dus die klom zo roetsj naar boven. Wat we even van te voren niet wisten was dat de tocht ruim twee uur ging duren. Dus terwijl de rest aan het klimmen waren zijn de andere dames lekker een ijsje gaan eten in La Roche!

De grens over

week 43 weekvlog heerlijke happen

Omdat ons huis vlakbij de Luxemburgse grens lag zijn we die dus ook een aantal keer over gestoken. Voor de benzine want dat is namelijk wel heel goedkoop. En naar Luxemburg-stad en Esch-sur-Sauer. Zeker aan te raden om daar eens rond te rijden. Net alsof je in een heel groot natuurpark rondrijdt.

Chocolade

Natuurlijk kon een bezoekje aan een chocolade fabriekje in België niet ontbreken. Je moet echt even de vlog kijken om het té grappige accent van de eigenaar te horen. Een man met passie voor zijn bedrijf en de chocolade. Natuurlijk hebben we ook wat gekocht en daar ook lekkere chocolademelk gedronken.

Ik zat niet stil en postte deze recepten die ik daar gekookt heb:

Verwacht voor week 44

Week 44 zal dus maar een heel kort weekje zijn, want we beginnen al morgen op zondag en eindigen dinsdag. Maar niet getreurd want er valt genoeg te kijken, er komt namelijk een tof event voorbij wat ik zelf organiseer met een leuke boer! Dus zeker de moeite waard om even te kijken.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 43 weekvlog Heerlijke Happen

1 gedachte over “Week 43 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Groene kool stamp met paddestoelen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *