Week 6 weekvlog Heerlijke Happen

Week 6 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 6 was eigenlijk een vrij rustige week. Veel thuis geweest en veel gekookt. Dat dan weer wel, er komt dus genoeg online de komende tijd. En met een ziek kind thuis moet je natuurlijk even dat doen wat het meest belangrijk is om te doen. Maar ondanks dat heb ik toch wat voor jullie opgenomen dus kijk weer mee in de week 6 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 6 weekvlog Heerlijke Happen

De week begon met een kook-test met mijn nieuwe sous-vide apparaat. En terwijl ik dit uitschrijf bedenk ik me dat ik die groente helemaal niet op de foto heb gezet. Dat kan ik dus nog een keer opnieuw gaan maken haha. Maar op zich helemaal niet zo erg hoor, want ik vind het erg leuk om te experimenteren. Zo heb ik dus al groente en vlees sous-vide klaar gemaakt. Binnenkort ga ik hier een blog over schrijven.

Week 6 weekvlog Heerlijke Happen: Trots op recept

Soms maak ik dus wel eens een recept waar ik zelf mega trots op ben omdat het zo lekker was en zo goed gesmaakt heeft! En wat is dan leuker dan dat jullie ermee aan de slag gaan? Zo kreeg ik deze week een prachtige foto van Willy die mijn witlof tarte tatin had gemaakt. Wel iets aangepast want ze kon helaas geen cranberry’s meer krijgen. Maar wat een prachtige taart maakte zij zeg! Als jij nou wat van mij maakt, stuur me dan die foto en dan zal ik hem hier plaatsen.

Week 6 weekvlog Heerlijke Happen
Willy Eeuwes postte haar versie van mijn tarte tatin op Instagram.

Wat kwam er deze week 6 weekvlog Heerlijke Happen online?

Verwacht voor week 7.19

Ik schrijf expres 7.19 want we zijn volgende week het jaar rond! Yay de weekvlog bestaat dan een jaar. En vanaf nu komt het jaartal achter het weeknummer te staan. Wat ga ik doen? Op naar de Sligro, zaterdag een diner hier thuis, een lekkere lunch, en nog véél meer leuke dingen: stay tuned!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 6 weekvlog Heerlijke Happen

8 gedachten over “Week 6 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: McGarry cranberry pie het geheime recept - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Forel uit de oven met kruiden en citroen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Sjalotjes tarte tatin met feta en verse tijm - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Gevulde kerstballetjes met cranberry - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Zoete bieten en bramen tarte tatin - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Week 1 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  7. Pingback: Ratatouille tarte tatin met courgette - Heerlijke Happen

  8. Pingback: Witlof tarte tatin met cranberry's - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *