Week 26 Weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 26 Weekvlog Heerlijke Happen

Events! Afgelopen week was wel de week van de events te noemen. In de week 26 weekvlog Heerlijke Happen neem ik jullie mee naar twee events. Een Brabants Bloggers Breakfast en Bloggers on Board. Een meetup met allerlei super leuke foodies en andere lifestyle bloggers. Het netwerken en kletsen met mensen met dezelfde passie als jij is altijd fijn. Zeker ook omdat ik geen vaste dagelijkse collega’s heb is het goed andere te spreken. In deze weekvlog kun je dus en stukje meekijken.

Week 26 was weer een gezellig drukke week. Ik startte met een flinke verkoudheid en dat terwijl ik opnames had bij een klant thuis! Voor de Keuken Kampioen gaan we starten met een nieuw project. En nu hebben we dus een eerste draaidag gehad. Zoals gewoonlijk was ik weer eens wat vergeten te kopen… Gelukkig zat de mega foodmarkt van de Jumbo daar om de hoek. Ik kon dus gelijk inslaan en compleet naar de klant toe.

De events:

Vrijdag vertrok ik eerst naar Oisterwijk. Daar was ik uitgenodigd om aan te schuiven bij het Brabants foodbloggers Breakfast. Een prachtige tafel die opgemaakt was met echt gras en allerlei prachtige bloemen. Er kwamen allerlei heerlijke gerechtjes voorbij, zo at ik ook voor het eerst een vegan croissant. Heel gezellig om met een aantal gelijkgestemde mensen aan tafel te zitten en te kletsen over : Food ! Uiteindelijk kregen we ook een prachtige goodie-krat mee naar huis gevuld met lekkere dingen uit de regio. Op mijn IGTV op mijn Instagram account kun je de unboxing zien en worden ook alle leveranciers genoemd.

week 26 weekvlog heerlijke happen

Daarna ben ik in vliegende vaart naar Rotterdam gereden. Daar vertrok de sloep voor Bloggers on Board 2018. Helaas door technische problemen kon de boot niet verder varen dus hebben we lekker aan de kade gelegen. We dronken een borreltje en kregen een aantal mooie producten gepresenteerd. Ook nog even snel een bezoekje aan “Het Kookpunt” gebracht. Al met al een zeer geslaagde event-dag.

In week 26 kwamen er weer mooie recepten online:

Deze bramen-beauty 

Dit prachtige stuk vlees

En mijn leuke filmpje voor de Keuken Kampioen

Verwacht voor week 27

Week 27 staat alweer flink volgepland… Ik ga weer met mijn maatje uiteten, dus volg mijn insta-stories daar zullen jullie weer van alles voorbij zien komen. Ook gaan we lekker varen want wat een top weer wordt het deze week! Ik ga dus een heeeeerlijke picknick maken en we duiken de Biesbosch in.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 26 Weekvlog Heerlijke Happen

6 gedachten over “Week 26 Weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Klassieke Gentse waterzooi met kippenbouten - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Wat je uit Brabant haalt is lekker - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Oosterse shakshuka uit Brabant - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Heerlijke Happen Nieuwsbrief juli 2021 - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Brabants worstenbroodje, lekker zelfgemaakt. - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Koolhydraatarm Engels ontbijt recept - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *