Lobke Snippe

Deze Achterhoekse Bourgondiër staat met eten op en gaat met eten naar bed. Niet letterlijk natuurlijk, al zou Lobke Snippe dat het liefst wel doen. Al jaren lang is zij op zoek naar een goede balans tussen je goed voelen en lekker kunnen genieten van al het moois wat het leven de bieden heeft. Want dat is het leven: de moeite waard om alles eruit te halen erin zit. Na moeder te zijn geworden van twee kids is de zoektocht nog lastiger.

Lobke Snippe

Alleen maar wijn drinken wordt Lobke niet blij van, maar van alleen sporten ook niet. Na verscheidene dieten en lifestijlveranderingen te hebben geprobeerd, gaat ze nu voor iets wat blijvend is. Ze neemt ons mee in haar overdenkingen over een gezonde leefstijl en hoopt jullie op leuke manier te kunnen triggeren om jouw eigen levenstijl ook wat beter te maken. Ze meldde zich dan ook direct toen Francine gastbloggers zocht. In het voorjaar van 2021 lanceert zij haar eigen platform waarin dit helemaal terug gaat komen. Tot die tijd kun je genieten van gezonde foodinspiratie op de Instagrampagina van Lobke Snippe @the_kickstart_kitchen 

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Lobke Snippe