Chef aan huis: Chef Danny Jansen

Week 8.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Nou ik kan met een zeer voldaan gevoel terug kijken op afgelopen week! Wat een leuke dingen heb ik gedaan en en wat een succes was de eerste Chef aan huis bij Heerlijke Happen! Vier foodbloggers in mijn keuken, Chef Danny Jansen die heerlijke dingen heeft gemaakt, één groot feest! Kijk snel mee in de week 8.19 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 8.19 weekvlog Heerlijke Happen

De week begon met het doen van inkopen bij de appie. Ik gooide links en rechts allerlei dingen in mijn karretje zodat de koelkasten en de voorraadkast goed gevuld waren. Lekker veel verse groente, mooie stukjes vlees bij de Keurslager, alles goed voorbereid.

The Lemon kitchen
The lemon kitchenVan li naar re : Jutri, Hanneke, Roos, Jadis, Danny en ik.

Chef aan huis bij Heerlijke Happen

Natuurlijk moest mijn huis er spik en span uit zien en ben ik daar dus ook nog twee dagen mee bezig geweest om alles op orde te krijgen. En zo zie je maar dat mijn huis deze opfrisbeurt best even kon gebruiken. Een mens verzamelt en bewaart eigenlijk veel te veel in zijn leven. Zaterdag was het dan zo ver en Danny kwam naar Andel. Nu ga ik over deze hele avond nog een los blog-bericht schrijven. Dus daar moeten jullie nog even op wachten. Wel zit er in deze weekvlog alvast een sneakpeak van de avond.

Vakantietijd

Deze week begint de vakantie van Jools en dus ben ik thuis en staat er niets ingepland. Althans niet veel, in principe ben ik altijd thuis als Jools vrij. Nu groeit deze dame onderhand een centimeter per maand en zullen we op stap moeten voor kleding. Daar groeit ze namelijk uit waar je bij staat. Ik denk dat ik het maar ga koppelen aan een dagje Den Bosch met een lunch erbij.

Week 8.19 weekvlog Heerlijke Happen
Maak voor jezelf eens een heerlijke bagel!

Week 8.19 weekvlog Heerlijke Happen

Deze heerlijke bagel

Een pasta met lekkere gamba’s

Verwacht voor week 9.19

Voor aankomende week staan er wel weer wat afspraken op de agenda. Zo ga ik naar het hoofdkantoor van de Keuken Kampioen, en volgende week heb ik filmopnames bij een heel groot apparatuur merk. En ook ga ik lekker koken samen met Luuk want die komt een dagje hierheen… Genoeg om dus weer te kijken, zie je volgende week!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Week 8.19 weekvlog Heerlijke Happen

Start » Recepten » Hoofdgerechten » Week 8.19 weekvlog Heerlijke Happen


2 gedachten over “Week 8.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Blog Cleaneat week en Detox week - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 7.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *