Week 27 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Week 27 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Zon op je bol en genieten maar! De week 27 weekvlog Heerlijke Happen stond in het teken van de zonnige dagen. Lekker op het terras eten in het zonnetje met mijn maatje Luuk. Shoppen in Rotterdam en een leuk zonnehoedje gescoord. Varen in de Biesbosch en lekker op het strandje BBQ’en met volle zon. Ik zeg kijk allemaal mee in deze heerlijke week, ik heb weer genoeg beleefd.

Week 27 startte helemaal gastronomisch goed! Ik ging met Luuk mee naar Brienen aan de Maas in Well. Zoals jullie al in het filmpje gezien hebben was dat natuurlijk weer een hilarisch begin van de week. Het was even een stukje rijden maar goed dat was zeker wel de moeite waard. Het eten was heel erg lekker. Ook de wijze van serveren was heel bijzonder. Al met al de moeite waard dus om er anderhalf uur voor in de auto te hebben gezeten. Een dag later belde Luuk mij op en zei: “Wist je trouwens dat we gewoon bij een restaurant met één Michelènster hebben gegeten?” Nou dat verklaarde het natuurlijk wel!

Recept op aanvraag

Op vrijdag had ik een afspraak in Rotterdam ( ja niet foodgerelateerd dat kan óók nog wel eens gebeuren 😉 ) en ging daarna gelijk nog maar even lekker shoppen. Er was sale dus dat is dan niet verkeerd om daar even gebruik van te maken! Natuurlijk moest ik nog wel even lunchen en dat deed ik bij de Bijenkorf. Ik schepte daar een aantal heerlijke salades op mijn bord en postte er een foto van. En prompt kreeg ik de vraag of ik hier recepten van had. Nou nee wat ik had ze dus niet zelf gemaakt maar creatief als ik ben, ben ik ze gaan namaken. Ik ga de komende tijd hier de recepten posten op mijn site dus jullie moeten er nog wel even op wachten.

Ook ging ik met de goodiebag naar de winnares toe, ze bleek redelijk in de buurt te wonen. Ik dacht veel leuker om persoonlijk te overhandigen natuurlijk! En ze was er heel blij mee natuurlijk. Een super gezellige foodie en we hebben nog even een half uurtje zitten kletsen.

Week 27 weekvlog Heerlijke Happen

Game on!

Ook ging bij de Keuken Kampioen een winactie van start! Dertien foodbloggers waaronder ikzelf ook maakten een leuk BBQ bijgerecht. In de hoofdrol mais! De uiteindelijke winnaar kan dus een mooie BBQ winnen. Er kan dus nog tot as zondag 8 juli gestemd worden. Heb jij dat nog niet gedaan ? Doe dat dan zeker even op de Instagram of Facebook pagina van de Keuken Kampioen.

Deze week postte ik onder andere deze recepten:

Verwacht voor week 28:

Week 28 staat in het teken van de zwemvierdaagse hier. Jools gaat lekker 4 dagen baantjes trekken voor een mooie medaille. Ik moet voor Heerlijke Happen heel veel recepten uitschrijven want er is weer genoeg gekookt. Ook ga ik weer opstap voor ” Het favoriete recept van”. Ik bezoek een hele gezellige foodie en ben benieuwd wat ze gaat koken…. Volgende week zien jullie natuurlijk wat voorbij komen in de weekvlog.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Week 27 weekvlog Heerlijke Happen

Start » Mijn week » Week 27 weekvlog Heerlijke Happen

4 gedachten over “Week 27 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Chorizo inktvisjes van de plancha - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Kersttoetje trio van ijs met chocoladesaus - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Mediterraanse borrelplank antipasti salade - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Week 53 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *