Week 28 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Week 28 weekvlog Heerlijke Happen

Wat worden we verwend hè?! De zon blijft maar schijnen en we leven net als in Zuid Europa lekker buiten. Ik startte de week met een leuke foodswap blog. En gelukkig werd hij helemaal goedgekeurd door Andrea. Ook ging ik weer “on the road” naar een super gezellige foodie voor : ” Het favoriete recept van”. Deze hebben jullie natuurlijk allemaal al in de instastories gezien. Maar nu dus ook nog even een stukje in de weekvlog. Kijk allemaal weer de week 28 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 28 begon dus weer met een lekker warm zonnetje en dat kwam goed uit voor Jools haar zwemvierdaagse. Ze zwom keurig vier dagen 10 baantjes en behaalde haar medaille. Er moest natuurlijk goed gegeten worden en dat heeft ze zeker goed gedaan de afgelopen dagen. Dat blijft hier toch best nog een uitdaging om haar alles te laten proeven en te laten eten.

Het favoriete recept van:

In het weekend maakte ik voor Anouk een uitzondering door een keer in het weekend een ” Het favoriete recept van” op te nemen. Ik reisde af naar Ede alwaar ik hartelijk door Anouk werd ontvangen. Ik heb haar al eerder ontmoet tijdens een aantal foodie events dus het was net of ik bij een oude bekende op visite kwam. Heel gezellig allemaal en ze maakte voor mij ook nog eens haar bonbonnetjes èn verse homemade Icetea! Nou wat wil je nog meer ?

Wat ik dus niet wist is dat Anouk vegetarisch is en ze verraste mij met een heerlijke groente burger! En wat ook nog eens super leuk was, is dat zij zelfgemaakte ketchup erbij serveerde. En die was me een partijtje lekker zeg. Gelukkig kreeg ik een fles mee naar huis dus ik kan hier nog eens lekker verder genieten daarvan. Haar filmpje komt heel snel online.

week 28 weekvlog heerlijke happen
De BBQ winnaar:

En dan kwam eindelijk ook de winnaar van de receptenwedstrijd van de Keuken Kampioen in zicht! Zondagavond om 18:00 was het gedaan! En Luuk bleek de winnaar te zijn geworden. Hij haalde de meeste stemmen binnen. Omdat wij op dinsdag samen twee kleine events hadden, kon ik dus mee met Luuk naar het hoofdkantoor van de Keuken Kampioen. Leuk om te zien hoe Luuk zijn prijs in ontvangst heeft genomen.

Foodie Meetup

En ook nog super leuk: Ik was uitgenodigd door Debbie van Debsbakery voor haar pizza-party. Zij heeft namelijk een supertoffe pizza-oven in haar tuin staan en zij nodigde een aantal toffe foodbloggers uit om die eens flink te testen. Zo kwamen we dus bij elkaar bij Debbie in de tuin en gingen we aan de slag met heerlijke pizza’s. Zo veel gezelligheid bij elkaar met al die foodies. Ook daar zien jullie wat van voorbij komen in de week 28 weekvlog heerlijke happen.

Deze week kwamen onder andere deze recepten online:

Verwacht voor week 29:

Je hebt vandaag week 28 weekvlog Heerlijke Happen gelezen. Week 29 krijgt Jools schoolvakantie. Voor haar beginnen zes heerlijke weken van spelen, uitslapen en lekker op vakantie gaan. Voor Heerlijke Happen staan er geen grote events op de planning maar vaak gebeuren er onverwacht toch leuke dingen dus dat gaan we volgende week zien!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 28 weekvlog Heerlijke Happen

1 gedachte over “Week 28 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Het favoriete recept van Debsbakery: Nogatientjes - Heerlijke Happen

Reacties zijn gesloten.