Estimated reading time: 3 minuten
Lunchen. We doen het elke dag en vaak ook nog eens snel snel want we moeten weer door. Deze week ging ik lekker op stap met een andere foodie en aten wij een héérlijke lunch in Breda. En dat is dan ook gelijk een moment om eens even bij te kletsen. Het gaat in het leven allemaal al zo snel en om dan eens echt even de tijd voor elkaar te nemen voelt gewoon goed! Kijk mee in de week 41 weekvlog Heerlijke Happen hoe dit allemaal verliep.
Week 41 weekvlog Heerlijke Happen
We startten deze week de boodschappen in de Appie. Gewoonlijk doe ik dit altijd op maandag, maar doordat ik mijn schoonmoeder naar huis heb gebracht, verschoven we dit bezoek aan de supermarkt naar iets later. Mijn dochter viel meteen met de neus in de boter, want er is weer een nieuwe spaaractie gestart en, zoals gebruikelijk, doen we daar weer aan mee! Laat het sparen maar beginnen!
Lunch met Myra
De donderdag begaf ik mij dus naar Breda. Daar had ik afgesproken met Myra van Myramadeleine.com. Een super lief en leuk mens die overal haar voelsprieten heeft uitstaan en overal connecties heeft. Zij zorgt voor connecties in de bloggerswereld en linkt bedrijven aan de daarbij passende blogger. Een waardevolle toevoeging aan mijn netwerk dus en daarbij is ze ook nog eens gewoon een akelig aardig mens! We aten een heerlijke lunch bij ” De jongens van zand en klei” , en die willen wij graag aan iedereen aanraden. Wat een kunstwerkjes en wat een fantastische gerechtjes serveren ze daar.
België
Op zaterdag stak ik eventjes de grens over naar België. We namen even een kijkje bij Chef Keukens in Turnhout en daar trof ik Elefteria aan in de keuken. Het rook er heerlijk want ze haalde net heerlijke Griekse hapjes uit de oven. Ooit hebben wij voor hetzelfde bedrijf gewerkt en nu zijn we beide foodbloggers. Zij richt zich als Griekse helemaal op die keuken en maakt de lekkerste gerechten. Natuurlijk kon ze niet ontbreken in de weekvlog en namen we dus samen even een leuk filmpje op.
Deze recepten moet je eens proberen:
Stoofpeertjes salade met morbier
Verwacht voor week 42:
In week 42 heb ik een druk weekend. We gaan naar een Foodie-event in Den Bosch en daar een workshop doen. En zondag mag ik een echte insta-take-over doen voor de Keuken Kampioen. En verder natuurlijk weer heerlijke herfstrecepten die op de planning staan. Genoeg te doen dus.
Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op Facebook, Pinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!