week 42 weekvlog heerlijke happen

Week 42 weekvlog Heerlijke Happen

Week 42 weekvlog Heerlijke Happen

Awareness. Ofwel bewustzijn. Bewust zijn van je omgeving, de dingen die om je heen gebeuren. Ik bezocht deze week een event wat in het teken stond van voedsel awareness. Globaal, lokaal, verspilling tegen gaan en beter met de natuur en dieren omgaan. Dit kun je terug lezen in mijn blog World food day Den Bosch. En hier in de week 42 weekvlog Heerlijke Happen kun je ook zien wat ik allemaal beleefd heb.

Week 42 weekvlog heerlijke happen

Zoals gewoonlijk begonnen we de week bij onze vrienden van de vishandel. Jools en haar vriendinnetje kregen lekker kibbeling en ik koos weer voor een haring. Gewoon vers van het mes, ter plekke gefileerd.

Natuurlijk is een Foodblogger zijn een zelfstandig beroep. Je kookt alleen, werkt alleen, en schrijft je blog alleen. Gelukkig kom je tijdens events en andere gelegenheden wel eens medebloggers tegen en dan is het prettig om met elkaar in gesprek te gaan over wat wij doen. Een groot onderwerp is toch wel betaling. In de video leg ik uit dat dit niet altijd even makkelijk is en het ook moeilijk is om aan betaalde opdrachten te komen. Er zijn nou eenmaal heel erg veel foodies die allemaal graag dezelfde opdracht willen. Toch wordt er heel veel gratis gewerkt en daar moeten we mee stoppen!

Eventweek 42 weekvlog heerlijke happen

Zaterdag bezocht ik samen met Jools een heel gaaf event in Den Bosch. Hierover schreef ik een heel blog en dat lees je hier terug. Zo leuk om haar eens in mijn wereld mee te kunnen nemen en te laten zien wat er allemaal gebeurd omtrent voedsel  en de productie daarvan. Natuurlijk had de organisatie heel veel leuke workshops en spelletjes geregeld voor de kinderen. En zo was er voor ieder wat wils.

Marathon

Zondag was dan eindelijk de dag waar mijn man al maanden voor aan het trainen is geweest: De marathon van Eindhoven. De hele dag heb ik voor de Keuken Kampioen een insta-take-over gedaan en filmpjes gemaakt. Een mooie verslaglegging van deze hele warme dag. En dat het zwaar was voor de renners dat mocht wel duidelijk zijn!

Deze prachtige recepten kwamen online:

Verwacht voor week 43

Eind van deze week krijgen wij hier herfstvakantie in de regio. En jawel ook dit jaar gaan we weer lekker op vakantie naar de Ardennen met mijn beste vriendin en haar gezinnetje. Genoeg tradities die gefilmd kunnen worden. En op Foodie-gebied komen er vast nog leuke dingen voorbij, er is genoeg te doen daar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.