week 52 weekvlog heerlijke happen

Week 52 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

De laatste week van het jaar alweer! Jongens wat is de tijd voorbij gevlogen zeg! Ik heb flink in de keuken gestaan en volop kerstrecepten gemaakt. Maar ook lekker getafeld en gedronken met vrienden. Kijk mee naar de week 52 weekvlog Heerlijke Happen om te zien wat ik allemaal heb gedaan.

Week 52

Ik begon de week met de inkopen van de kerstboodschappen. Natuurlijk goed bedacht wat we allemaal willen eten. En gek genoeg zou je denken dat alle recepten die ik de afgelopen weken gepost heb op die dagen op tafel komen maar dat is niet het geval. Elk jaar eten we op kerstavond lekker kaasfondue.

Week 52 weekvlog Heerlijke Happen: Hoog bezoek bij ons thuis

week 52 weekvlog heerlijke happen
De boys lekker bij ons aan de kerstdis

Op zaterdag kregen we bezoek van Luuk en zijn vriend Robin. We hebben een heerlijk kerstdiner gekookt. Ik kreeg van Leon van de Crole Hoeve een paar hele mooie stukken vlees. En daar waren ook een paar hele mooie stukken ribeye bij. Luuk wilde heel erg graag de zoutsteen uitproberen dus zo gezegd zo gedaan. En boy oh boy was dat even smullen!

Eerste kerstdag vieren we traditiegetrouw in Rijssen. Hier woont mijn schoonmoeder en dit jaar maakte ik een aantal lekkere recepten. Vooral niet te moeilijk en lekker snel op tafel want haar keuken is lang niet zo handig als de mijne. Alle voorbereidingen zijn dan al gedaan bij mij thuis zodat ik daar alleen maar het eten hoef op te warmen.

Wat kwam er allemaal online?

  • Een heerlijke huisgemaakte jus.
  • En een recept van mijn vriend Luuk.
week 52 weekvlog heerlijke happen
Een echte hardloper op de website

Verwacht voor week 1

We krijgen natuurlijk nog oud&nieuw, en dat gaan we lekker vieren met allerlei hapjes en fijne bubbeltjes. En ik ga nadenken over wat lekkere recepten om het jaar mee te starten. Ook ik heb wel mijn goede voornemens.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 52 weekvlog Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *