Nieuwsbrief Heerlijke Happen november 2020

Nieuwsbrief Heerlijke Happen november 2020

Geschatte leestijd: 4 minuten

De dagen worden korter, de lampjes worden overal opgehangen. Kerst is in aantocht. November is wat mij betreft echt voorbij gevlogen! Over werk hoef ik bij Heerlijke Happen niet te klagen, dit zijn de drukste maanden van het jaar. Wat gebeurde er allemaal en waar was ik mee bezig? Je leest het nu in de Nieuwsbrief Heerlijke Happen november 2020.

Mijn foodfotografie blijft in ontwikkeling. Kijk eens naar het verschil met ruim drie jaar geleden! We kunnen best zeggen dat deze een flinke ontwikkeling heeft gemaakt en daar ben ik best trots op.

Foodie bij Njamtv met eigen recepten-pagina

Wat een droom die uitkwam! Ik werd benaderd door het Belgische foodplatform Njamtv of ik een aantal recepten voor hun site wilde maken en fotograferen. Vooral de Hollandse klassiekers en wat fijne receptjes voor de feestdagen. Er staan heel wat grote chefs en mooie namen op deze website en nu dus ook Heerlijke Happen! Oprecht heel “fier” op deze samenwerking.

Nieuwsbrief Heerlijke Happen november 2020
Mijn eigen pagina bij Njamtv en al een tiental recepten op deze site!

Nieuwsbrief Heerlijke Happen november 2020: Gast foodies bij Heerlijke Happen

Met zoveel ontwikkelingen kom ik handen te kort! Ik kan me niet overal in specialiseren toch? Met een oproepje voor gastbloggers kreeg ik een aantal hele leuk reacties! Zo gaat Fleur aan de slag met blogs over wijn, volgen we Tim op zijn Italiaanse reis. En nemen Lobke en Franciska ons mee achter de schermen van hun drukke levens als mama, ondernemers, en de zoektocht naar een lekkere maar ook gezonde leefstijl. Je kunt hier klikken om ze te bekijken en de blogs te lezen.

Nieuwsbrief Heerlijke Happen november 2020
Met de klok mee: Lobke, Tim, Franciska en Fleur, en er komen er nog een paar bij….

Samenwerkingen bij Heerlijke Happen

Dat deze maanden druk zijn is na een paar jaar wel duidelijk. Maar dit jaar lijkt het wel of de mailbox ontploft! Helemaal niets te klagen hier dus en gelukkig kan ik jullie ook laten meegenieten. Zo zijn er al meerdere winacties geweest en komt er nóg meer aan… Houd dus goed deze pagina en mijn Instagram in de gaten!

De toppers van november:

Nieuwsbrief Heerlijke Happen november 2020

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Huisgebakken brood met speculaasjes
Jullie hadden massaal een jeugdherinnering bij dit brood!

Wat kunnen we verwachten voor december?

Natuurlijk een heleboel mooie kerstrecepten! Kerst dit jaar vieren we waarschijnlijk thuis, in kleine kring en iedereen zal veel zelf gaan koken. Er komt een hele mooie winactie aan met een Le Creuset stoofpan. En ik steel nog een paar andere gast-foodies aan je voor. Namens Heerlijke Happen wens ik jullie alvast hele veilige en fijne feestdagen toe. Ga lekker koken en heb je vragen stel ze gerust in de reacties.

Start » Nieuwsbrief » Nieuwsbrief Heerlijke Happen november 2020

2 gedachten over “Nieuwsbrief Heerlijke Happen november 2020”

  1. Pingback: Heerlijke Happen nieuwsbrief oktober 2020 - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *