Tim Harzing

We gaan met La cucina di Tim door Italië reizen. Door zijn roots is tijdens de opvoeding de Italiaanse cultuur er met de paplepel bij hem in gegoten. Italië is ècht zijn tweede thuis geworden. Tim Harzing zijn passie voor koken en bakken begon al vroeg toen hij met zijn nonno (opa) op 5 jarige leeftijd in de keuken op zondag brood mocht te bakken. Elke zondagochtend stond zijn opa in de keuken de lekkerste gerechten te maken. Het is een traditie geworden om met de hele familie op zondagmiddag bij nonno en nonna (oma) te eten. Deze herinneringen neemt hij nu, 25 jaar later, dagelijks mee bij het maken van zijn gerechten.

Tim Harzing

Tim neemt ons mee in de authentieke Italiaanse keuken. Hij deelt (familie) tradities en brengt ons bij over de eetcultuur. Maar ook verrast hij ons met verborgen schatten en de mooiste plekjes van het land. Kortom, hij laat ons het ‘echte’ Italië zien!  Wil je meer lezen over Tim Harzing kijk dan eens naar zijn blog La cucina di Tim.

Blogs van Tim Harzing

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Tim Harzing