Week 34 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Laatste stukje vakantie-pret en een waanzinnig leuke start van het nieuwe Foodie-seizoen! Dat was voor mij de week 34 weekvlog Heerlijke Happen. We zijn weer terug in Nederland gekomen en vieren hier de de laatste week van de vakantie. Vanaf volgende week is alles weer in het oude ritme. De uitnodigingen voor allerlei leuke foodie events komen weer binnen en dat is natuurlijk super leuk! Kijk mee in deze (korte) weekvlog om te zien wat ik gedaan heb.

Week 34

De week begon dus nog in Frankrijk. Het allerlaatste stukje van de vakantie en wat hebben we genoten! Het was echt weer een top vakantie en met pijn in het hart zijn we weer naar Nederland gereden. Dat ging gelukkig heel vlot allemaal. We wisselen elkaar gewoon af elke twee uur en verder geen onnodige stops. We reden op vrijdagavond weg om 22:00 na de mini-disco dus Jools was uitgeput en die heeft de hele reis lekker liggen slapen in de auto. Rondom Valance was het wat druk en hebben we even een D-weg genomen maar verder na Lyon was het gewoon lekker doorrijden.

Pop-up Cresstaurant

En zo had ik gelijk de zaterdag al een super leuk Foodie-event! Ik was uitgenodigd voor het pop-up restaurant van Mathijs Vrieze. Ik mocht nog een foodie meenemen en dat werd Ilona van Worstenbrood&Wijn. En los van mij was Luuk ook uitgenodigd voor dit event. Dat was natuurlijk super leuk om elkaar weer na drie weken vakantie te treffen! WE zaten aan tafel met een aantal leuke en gezellige mensen en hebben heerlijk genoten van alles wat Mathijs voor ons klaar heeft gemaakt. Geheel niet afgesproken drogen Ilona en ik allebei een shirtje met een kreeft erop dat was natuurlijk weer te hilarisch…

week 34 weekvlog heerlijke happen

Maandag 20 augustus was ik jarig. En pfoe wat voelde ik mij slecht zeg…. Ik heb het begin van de week dus ook niet gevlogged want dat ziet er natuurlijk niet echt uit op camera….

De afgelopen week kwamen o.a. deze heerlijke recepten online

Verwacht voor week 35:

Voor aankomende week heb ik het nog niet heel erg druk. Het wordt dus gewoon de start van het nieuwe schooljaar en allerhande privé-afspraken. Natuurlijk gaat er lekker gekookt worden en kunnen jullie weer allerlei lekkere recepten op de site verwachten!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 34 weekvlog Heerlijke Happen

2 gedachten over “Week 34 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Gevulde paprika met kip en rijst - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Verse huisgemaakte runderbouillon - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *