Week 35 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 2 minuten

Week 35 weekvlog Heerlijke Happen

Week 35 alweer! School is weer begonnen en we duiken ons oude ritme weer in! Voor jullie ook zo prettig dat er weer wat meer structuur is ? Zoals jullie al volop op mijn Instagram pagina hebben kunnen zien heb ik een week lang een maaltijdplan getest. En ook ben ik nu weer begonnen met een detox challenge. Kijk allemaal de week 35 weekvlog Heerlijke Happen om hier meer over te weten te komen!

Week 35

De week begon dus middenin het programma van Liesbeth Booij. Een maaltijdplan om je een nieuwe kickstart te geven. En dat was ook wel even nodig na de vakantie…. Behoorlijk wat kilootjes aangekomen en die moeten er natuurlijk weer af. Het feit dat ik een foodblogger ben maakt het sowieso niet heel gemakkelijk om altijd maar gezonde keuzes te maken. En aangezien ik ook redelijk Bourgondisch ingesteld ben is de balans bij mij nogal eens zoek. Wellicht herkennen mensen zich hier wel in. Ik kan vol goede moed ergens aan beginnen en dan na verloop van tijd komt toch de klad er weer in. Maar goed we zijn weer van start en we gaan ervoor!!

Week 35 weekvlog Heerlijke Happen

Wil jij alvast wat meer lezen over het detoxen en het programma van Liesbeth klik dan even op de twee onderstaande linkjes.

Een aantal recepten die online kwamen deze week:

Verwacht voor week 36

Ook voor week 36 heb ik geen events op de planning staan. Wel komt er een leuke samenwerking aan met een bekend pizza-merk… Ik mag een leuk recept verzinnen. En natuurlijk sturen zij een mooi pakket af met mooie producten! Super leuk natuurlijk als je daarvoor gevraagd wordt. Natuurlijk gaat week 2 van de detox challenge in en ga ik daarmee verder. En ik heb een paar mooie recepten die ik ga koken dus stay tunes voor de recepten!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 35 weekvlog Heerlijke Happen

4 gedachten over “Week 35 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Macédoine van groenten en een gekookt ei - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Juice Brothers sapjes detox challenge - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Hartige ontbijt cruffin met tomaat - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Zomerse salade challenge met mais - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *